Topla čokolada (POSNA)


Sastojci:

3 kašike gustina
4 kašike kakaa (nekog boljeg)
100g posne čokolade
1 kašičica cimeta
1 kašika šećera u prahu
2 kašike vanilinog šećera
2 kašike biljnog mleka u prahu
1 tegla


Čokoladu izrendati, sve sastojke staviti u teglu ili neku posudu sa zatvaračem. Dobro sve izmešati.


Da bi ste napravili šolju tople čokolade potrebno je:
200ml sojinog mleka ( ja sam stavila čokoladno, moze bilo koje biljno)
Grančica vanile (može i bez)
1 kašika sastavljenih suvih sastojaka gore navedenih.

Mleko sipati u neku manju šerpicu i kada počne da vri zakuvati prahom i mešati dok ne počne da se zgušnjava. Neće biti u tom mometnu mnogo gusta ali kako se bude hladila sve ce više biti kremastija. Može se obogatiti suvom pomorandzom, kokosom ili nečim drugim,kako vam duša ište. Uživajte!

Comments

Post a Comment